Fashion district i Stockholm

posted in: Allgemein | 0

Under februari månad brukar Stockholms Fashion Distrikt öppna upp sina portar. Jag och en väninna blev intresserade av att gå på de olika föreläsningarna de erbjöd under Stockholms Fashion Week. Vi gick till föredragen som handlade om Sociala Medier och hur man använda de på bästa sättet för att boosta sitt eget varumärke. Min väninna är konstnär, så temat var mycket viktig för henne. Föreläsningarna är gratis och verkligen informationsrika. När vi ändå var där, så tänkte vi tar en titt runt på mässan. Eftersom jag var student på Tillskärarakademins kvällskurs, hade vi inga problem att komma in. Men mässan visade knappt några innovationer. Jag hade hoppats på att se nya varumärken och nya startup designer med intressanta idéer. De ända som var intressanta var design tjejerna som driver butiken ”Cissy och Selma” på Bondegatan på Söder i Stockholm. De hade härliga färgglada plagg i femtio tals stil. De är ett start-up företag och designar sina plagg i Stockholm och producera i EU. Jag blev direkt förälskad i deras kläder. Ta en titt på deras webbplats http://www.cissiochselma.se/. Camilla Thulins utställningsplats på mässan var också helt fantastiskt, dock återspeglar websidan inte samma intryck. Har hon en butik? Jag vet en studio har hon i Stockholm…

Leave a Reply